Равіолі зі шпинатом і рікоттою
Інгредієнти
Порцій: 4
- 300 г макаронного тіста
- 200 г шпинату
- 250 г сиру рікотта
- 100 г сиру Пекорино (тертий)
- 50 г кедрових горіхів
- 2 жовтки
- сіль
- перець
Приладдя: сито, невелика каструля, обробна дошка, ніж, велика миска, ложка для приготування їжі, машина для макаронів, качалка, пензлик для випікання, різак для макаронних виробів, велика каструля, шумівка

Бланшируйте шпинат протягом 3-4 хвилин в киплячій воді. Злийте і видавіть воду зі шпинату.

Дрібно наріжте кедрові горіхи і бланшований шпинат.

Змішайте шпинат, кедрові горіхи, яєчний жовток, пекоріно і сир Рікотта. Приправте сіллю і перцем.

Розділіть тісто для макаронів навпіл. Розкачайте обидві половинки якомога тонше на посипаній борошном поверхні качалкою або макаронною машиною в смужки розміром 5 см х 40 см.

Змішайте інший яєчний жовток з невеликою кількістю води і змастіть половину смужок тіста для макаронів.

Покладіть по одній ложці начинки приблизно через кожні 5 см на змазане жовтком тісто.

Тепер накрийте іншою смугою розкачаного тіста і щільно притисніть тісто навколо начинки.

Наріжте равіолі на квадрати ножем або різаком для макаронів.

Тепер відваріть готові равіолі в підсоленій киплячій воді протягом 4-5 хвилин поки вони не спливуть на поверхню. Злийте воду і подавайте з домашнім томатним соусом.
Боїтесь брудний посуд? Не треба!
Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий