Лосось теріякі
Інгредієнти
Порцій: 2
- 2 зелених цибулини
- 100 мл овочевого бульйону
- 100 мл соєвого соусу
- 15 мл мірина
- 1 ст. л. меду
- 2 філе лосося
- перець
Приладдя: обробна дошка, ніж, каструля, кухонна ложка, плита, духовка, жароміцна кастрюля

Наріжте зелену цибулю.

У каструлі на середньому вогні змішайте овочевий бульйон, соєвий соус, мірин і мед. Кип'ятіть, поки обсяг не зменшиться вдвічі, приблизно 10-15 хвилин.

Розігрійте духовку до 180°C. Помістіть лосось в жароміцну каструлю. Змастіть лолось соусом теріякі так, щоб всі сторони були покриті рівномірно. Запікайте лосось в попередньо розігрітій духовці при температурі 180°C, приблизно 10 – 12 хвилин. Вийміть з духовки і перекладіть на тарілку. Подавайте на стіл, прикрасивши зеленою цибулею і приправивши перцем.
Боїтесь брудний посуд? Не треба!
Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий