Бургер Халумі з медово-гірчичним соусом
Інгредієнти
Порцій: 8
- 500 г халумі
- 1 цибулина (червона)
- ½ кабачка
- ½ баклажана
- 175 мл рослинного масла (розділене)
- 1 ч.л. порошку каррі
- 100 г гірчиці
- 30 г цукру
- 10 г меду
- 4 булочки для бургеру
- 4 листя радиккіо
- 2 гілочки м’яти
- сіль
- перець
- рослинне масло для смаження
Приладдя: обробна дошка, ніж, мішочок для морозильної камери, сковорода, щипці, духовка, велика миска, вінчик, пекарський лист, папір для випічки, зубчастий ніж, шпатель, помазок

Цибулю нарізати кільцями. Наріжте хулумі, кабачки і баклажани.

Додайте трохи рослинного масла, порошку каррі, сіль, перець у мішок для морозильної камери. Закрийте і струсіть. Потім додайте скибочки халумі. Покладіть в холодильник і дайте маринуватися приблизно 30 - 60 хвилин.

Нагрійте трохи рослинного масла на сковороді. Обсмажте шматочки баклажана на середньому вогні з кожного боку протягом 3-5 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Вийміть із сковороди і відкладіть в сторону.

У тій же сковороді обсмажте скибочки кабачків протягом 2-3 хвилин з кожного боку до золотисто-коричневого кольору і м'якості. Додайте більше масла, якщо це необхідно. Відкладіть.

Розігрійте духовку до 200°C. У великій мисці змішайте гірчицю, цукор і мед.

Постійно збиваючи, повільно додайте рослинне масло. Перемішати до утворення вершкового соусу. Приправте сіллю і перцем.

Розділіть булочки навпіл і викладіть на деко. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 200°C протягом 4-6 хвилин.

Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажити сир халлумі протягом 2-3 хвилин з кожного боку до злегка коричневого кольору.

Змастіть кожну булочку медово-гірчичним соусом. Помістіть радіккіо на нижню частину і шар сиру, кабачків, баклажанів і цибулевих кілець зверху. Візьміть листя м'яти і покладіть зверху на овочі. Полийте ще соусом, накрийте верхньою частиною булочки! Приємного апетиту!
Боїтесь брудний посуд? Не треба!
Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий