Somat Logo

Яєчня в хлібі

Інгредієнти
Порцій: 2

  • 4 скибочки хліба (наприклад, сільський італійський)
  • 4 яйця
  • 300 г сметани
  • 100 г фреш-крему
  • 150 г садового кресу
  •   ½ цибулі
  • 20 г редиски
  • сіль
  • перець
  • масло для смаження

Приладдя: духовка, форма для випікання, обробна дошка, ніж, велика миска, вінчик, велика жаростійка сковорода

Розігрійте духовку до 160°C. Дрібно наріжте цибулю кубиками. Поріжте садовий крес та редиску. Виріжте дірочку в середині скибочок хліба за допомогою форми для випікання.

У великій мисці перемішайте сметану, фреш-крем, редьку, цибулю та садовий крес. Приправте за смаком сіллю і перцем.

На великій жаростійкій сковороді підсмажте хліб у вершковому маслі на середньому вогні протягом 1 - 2 хв. на кожній із сторін. Після цього розбийте яйце в центрі кожного шматка хліба і покладіть сковороду в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 160 ° C  протягом 3 - 5 хв. поки яєчний білок і жовток не змішаються. Приправити за смаком сіллю і перцем. Подавати з редькою і вершковим соусом. Садовий крес, як гарнір. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий