Somat Logo

Яблучні міні-круасани

Інгредієнти
Порцій: 16

  • 150 гр пшеничного борошна
  • ½ ч. л. розпушувача (без глютену) 
  • 2 ст. л. кокосового цукру 
  • 70 г кокосового масла (теплого) 
  • 150 г грецького йогурту з овечого молока (10% жирності) 
  • ¼ Ч. л. солі 
  • 1 ст. л. нарізаного мигдалю 
  • 1 ст. л. березового або кокосового цукру 
  • ¼ Ч. л. кориці 
  • 1 яблуко 

Приладдя: велика миска для змішування, кухонний рушник, деко, пергаментний папір, духовка, обробна дошка, ножі, маленька миска для змішування, ніж для очищення овочів, качалка, охолоджуюча стійка (опціонально)

У великій мисці змішайте пшеницю эйнкорн, розпушувач, кокосовий цукор і сіль. Розмішайте йогурт і кокосове масло і зробіть гладке тісто руками.

Накрийте миску кухонним рушником і залиште в холодильнику на 30 хв. Накрийте деко пергаментним папером.

Тим часом подрібніть мигдаль і змішайте з цукром і корицею. Розігрійте духовку до 150°C.

На посипаній борошном поверхні розкочайте тісто в коло (прибл. 26 см.). При необхідності використовуйте тарілку в якості направляючої і додайте борошно для обсипання. Розріжте тісто на 16 рівних трикутників.

Очистіть яблуко від шкірки, серцевини і наріжте скибочками. Розподіліть трохи мигдально-коричної суміші по трикутниках тіста. Помістіть шматочок яблука на зовнішню частину кожного шматка тіста.

Зверніть шматочки тіста зовні всередину, загорнувши шматочки яблука всередину.

Помістіть міні-круасани на деко і зверху викладіть решту суміш мигдалю та кориці. Перекладіть в духовку і випікайте протягом 15-18 хв при 150°C. дайте охолонути. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий