Somat Logo

Чана масала

Інгредієнти
Кількість порцій: 4

  • 400 г консервованого нуту
  • 800 г консервованих подрібнених помідорів
  • 15 г імбиру
  • 4 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • 1 Тайський чилі
  • 1 ст. Ложка масала
  • 1 ч. Л. Меленого кмину
  • 1 ч. Ложка куркуми
  • ½ ч. Л. Порошку чилі
  • 4 столові ложки топленого масла
  • 50 мл води
  • сіль
  • кінза (для гарніру)
  • наанський хліб (для подачі)
  • рис басматі (варений, для подачі)

Посуд: обробна дошка, ніж, дрібне сито, кухонний комбайн, сковорода, гумова лопатка

Почистіть імбир та часник. Почистіть та подробіть цибулю. Приберіть рідину від нуту та збережіть її для інших страв. Додайте очищений імбир та часник, чилі, масло, мелний кумин, куркуму до до кухонного комбайна і збивайте  до гладкої пасти.

Нагрійте топлене масло в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і обсмажуйте протягом  5 хвилин або поки не стане прозорим. Додайте пряну пасту, нут, подрібнені помідори і воду і дайте кипіти на повільному вогні близько 10 хвилин.

Приправте сіллю на смак. Прикрасьте кінзою і подавайте з наанським хлібом та рисом басматі. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий