Somat Logo

Фаршировані печериці

Інгредієнти
Порцій: 2

  • 500 г печериць 
  • 2 зелених цибулини 
  • 1 цибуля-шалот 
  • 150 г овечого сиру 
  • ½ ч.л. порошку паприки 
  • ¼ ч.л. пластівців чилі 
  • ½ ст.л. рослинного масла 
  • 150 г шпинату 
  • ½ ч. л. мускатного горіха 
  • сіль
  • перець

Приладдя: духовка, обробна дошка, ніж, маленька миска, велика сковорода, дрібна терка, кухонна ложка, ложка, жароміцна сковорода

Розігрійте духовку до 180°C. Дрібно наріжте цибулю-шалот, наріжте тонкими кільцями зелену цибулю. У невеликій мисці змішайте сир, порошок паприки, пластівці чилі, рослинне масло і зелений лук. Приправте за смаком сіллю і перцем.

У великій сковороді розігрійте трохи олії на середньому вогні і обсмажте цибулю-шалот протягом 1-2 хвилин. Потім додайте шпинат і продовжуйте готувати протягом 1-2 хвилин. Натріть мускатний горіх на сковороду і ретельно перемішайте. Зніміть з вогню.

Акуратно відокрмте стебла грибів. Потім акуратно вискребіть серцевину ковпачків ложкою, щоб створити порожнину для заповнення начинки.

Заповніть капелюшки грибів сумішшю шпинату або сиру і помістіть в жароміцну сковороду або на деко. Перекладіть в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 180°Cпротягом 12-15 хвилин або поки сир не розплавиться і не стане золотисто-коричневим. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий