Somat Logo

Сніданок з кіноа

Інгредієнти
Порцій: 2

  • 200 г кіноа
  • ½ Кубика бульйону
  • 400 г помідорів чері
  • 1 ст. л. розмарину
  • ½ Авокадо
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. сиропу агави
  • 1 ст. л. білої місо пасти
  • 1 ст. л. гірчиці
  • 1 ч. л. кунжутного масла
  • 2 ст. л. рослинне масло
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1 ст л води 
  • 2 яйця
  • 30 г шпинату
  • 2 ч. л. Дукки
  • 1 ст. л. паростків буряка
  • морська сіль
  • перець
  • лимонний сік для подачі на стіл

Приладдя: велика кастрюля, сито, сковорода, обробна дошка, ніж, маленькая миска, маленькая кастрюля, лопатка.

 

Помістіть кіноа в сито і промийте під холодною водою. Налийте свіжу воду в каструлю, додайте кіноа і бульйонний кубик і готуйте відповідно до інструкцій на упаковці. Поставте в сторону.

Розріжте помідори навпіл. Візміть розмарин та наріжте його. Очистіть авакадо та видаліть кісточку, наріжте кубиками  і відкладіть в сторону. Додати оливкову олію в каструлю та поставте на середній вогонь. Додайте помідори, розмарин і сироп агави і варіть близько 15 хвилин або поки помідори не стануть густими. Час від часу помішуйте, потім відставте в сторону.

Для соусу місо додайте білу пасту місо, гірчицю, кунжутне масло, нейтральне рослинне масло, лимонний сік і воду в невелику миску і перемішайте, поки текстура не стане гладкою. Приправте за смаком сіллю і перцем.

Додайте воду в невелику каструлю і доведіть до кипіння. Варіть яйця приблизно 6 хв. Очистіть шкарлупу та відкладіть. Додайте кіноа в миску для подачі, а зверху покладіть кубики авокадо, варені помідори та свіжий шпинат. Покладіть яйце в середину і додайте соус місо, дюкки та паростки буряка. Додайте солі, перцю та лимонного соку за бажанням. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий