Somat Logo

Салат Цезарь на грилі

Інгредієнти
Порцій: 4

  • 2 римський слат
  • 4 анчоуси
  • 3 зубчики часнику (очищені)
  • 80 мл оливкової олії екстра-діви
  • 1 багет
  • 2 ст.л Вустерширського соусу
  • 2 ст.л майонезу
  • 2 лимона (сік)
  • 2 ч. Ложки гірчиці Діжон
  • 100 г сиру пармезан (натертий і розділений)
  • сіль
  • перець

Посуд: блендер або кухонний комбайн, кондитерська щітка, гриль-сковорода або гриль, обробна дошка, ніж

Покладіть в блендер анчоуси, очищений часник, олію, сіль і перець та збийте до отримання однорідної маси.

Нагрійте сковороду для гриля або гриль до середньої температури. Розріжте римський слат навпіл уздовж; розріжте багет також навпіл уздовж, потім ще раз розріжте навпіл уздовж. Змастіть нарізану сторону римського салату і багета сумішшю із анчоусів.

Покладіть на гриль римський слата та багет нарізоною стороною до низу приблизно на 1-2 хвилини, або до появи слідів гриля. Тим часом, додайте вустерский соус, майонез, лимонний сік, гірчицю і трохи тертого сиру Пармезан до суміші анчоусів і змішайте до однорідної маси, близько 2 хвилин. При необхідності приправте сіллю і перцем за смаком.

Подайте римський слата та багет цілком або наріжте широкими смужками. Полийте або змажте заправкою Цезар за смаком і зверху викладіть тертий сир Пармезан, який залишився.

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий