Somat Logo

Паста з томатним соусом

Інгредієнти
Порцій: 2

  • 400 г пасти 
  • 300 г помідорів 
  • 1 зубчик часнику 
  • 10 листя базиліка 
  • ½ цибулини 
  • 8 ст. л. оливкової олії
  • 2 в'ялених помідора 
  • 50 мл апельсинового соку 
  • 1 ч. л. сиропу агави 
  • 2 ч. л. морської солі 
  • ¼ Ч. л. перцю 
  • солі
  • перець 
  • базилік для сервірування

Приладдя: сковорода, кухонна ложка, обробна дошка, ніж, блендер, каструля

Наріжте помідори на чотири частини і видаліть стебла. Очистіть часник і дрібно наріжте. Вимийте, висушіть і подрібніть базилік. Очистіть цибулю і дрібно наріжте кубиками. Розігрійте трохи оливкової олії в сковороді на середньому вогні і обсмажте цибулю протягом 2-3 хв. Зніміть з вогню.

Додайте половину помідорів, смажену цибулю, в'ялені помідори, часник, апельсиновий сік, сироп агави, сіль, перець і оливкове масло в блендер. Збивайте протягом 1 хвилини до однорідної маси. Потім додайте  помідори і базилік, які залишилися, і використовуйте функцію імпульсу два або три рази.

Додайте макарони в киплячу підсолену воду в каструлі. Варіть відповідно до інструкцій на упаковці до повної готовності, потім злийте воду. Додайте томатний соус і приготовану пасту у велику сковороду і перемішайте. Приправте сіллю і перцем за смаком. Подавайте пасту зі свіжим базиліком зверху. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий