Somat Logo

Палтус в молоці з чебрецем і брокколі

Інгредієнти
Порцій: 2

  • 100 г палтус
  • 100 г брокколі
  • 100 мл молоко
  • 5 гілочки чебрецю
  • 100 мл овочевий бульйон
  • 40 г вершкового масла
  • 20 г мигдальні пластівці
  • Сіль
  • Перець

Приладдя: маленька сковородка, 2 кухонні ложки, велика сковорода, маленька каструля, ніж, обробна дошка, шумівка

Обсмажте мигдальні пластівці до золотистого кольору

Закип'ятіть овочевий бульйон з молоком, посоліть і поперчіть. Замочіть чебрець в молоці 3 хвилини

Відваріть палтус в гарячому молоці (90°C). Готуйте 3-4 хвилини

Тим часом закип'ятіть воду, додавши трохи солі. Розріжте брокколі на маленькі созветія

Бланшируйте брокколі в солоній киплячій воді в тіченіі 3-4 хвилин, так щоб вони залишилися хрусткими. Дістаньте їх шумівкою і на час відкладіть

Розтопіть масло на сковородці. Додайте овочевий бульйон та дайте закипіти суміші.

Покладіть брокколі у бульйон разом із маслом. Якщо потрібно, то посоліть, поперчіть. Подайте палтус разом із брокколі, прикрасивши мигдальними пластівцями.

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий