Somat Logo

Макарони з креветками, помідорами і нектарином

Інгредієнти
Порцій: 2

  • 300 г макаронів
  • 250 г креветок
  • 5 помідорів
  • 2 нектарина
  • 1 зубчик часнику
  • 10 г базиліка
  • кухонна сіль
  • перець
  • рослинне масло для смаження
  • оливкова олія для подачі

Приладдя: велика каструля, велика миска, терка, обробна дошка, ножі, маленька миска, сковорода, кухонна ложка

Зваріть макарони у великій каструлі з підсолоненим окропом приблизно 8 - 10 хв., відповідно інструкцій на упаковці. Злийте и відкладіть.

Тим часом натріть помідори на тертці, використовуючи бічні сторони з великими отворами. Приберіть шкіру і стебла.

Натріть нектарини на тертці в туж саму миску, видаліть кісточки. Приправте сіллю і перцем.

Дрібно подрібніть часник. Тонко наріжте базилік. Почистіть креветки, якщо це необхідно.

Обсмажте креветки і часник в невеликій кількості рослинного масла на середньому вогні протягом 1-2 хв. на кожній стороні. Зняти з вогню.

Додайте макарони, а також томатний і нектариновый соус. Добре перемішайте і при бажанні нагрійте.

Посипте базиліком і подавайте з невеликою кількістю оливкової олії. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий