Somat Logo

Легкий салат з полуницей та спаржою

Інгредієнти
Порцій: 4

  • 450 г зеленої спаржі
  • 200 г полуниці
  • 80 г шпинату
  • 30 г фісташок
  • 100 г фети
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • сіль
  • перець
  • оливкова олія для смаження

Приладдя: обробна дошка, ніж, велика сковородка, кухонна ложка, банка з кришкою, велика миска

Відріжте тверді кінці спаржі та наріжте спаржу невеликими кусочками під кутом (приблизно по 1 см). Видаліть зелені хвостики полуниці та розріжте її на чотири частини.

Розігрійте трохи оливкового масла у великій сковороді і обсмажте шматочки спаржі на помірному вогні протягом 8-10 хв. до готовності. Приправити сіллю і перцем.

Змішайте шпинат, смажену спаржу, полуницю і подрібнену фету в мисці. Полийте бальзамічним соусом, посипати фісташками перед подачою.

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий