Somat Logo

Кебаб на паличці з кориці і з зеленим тахіні

Інгредієнти
Порцій: 8

  • 1 кг фаршу яловичини
  • 16 паличок кориці
  • 200 г тахіні
  • 20 г кінзи
  • 40 г петрушки
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 лимон
  • 1 чайна ложка солі
  • 200 мл холодної води
  • 1 чайна ложка кмину
  • ½ чайної ложки харчової соди
  • 50 г кедрових горіхів
  • рослинне масло для смаження

Приладдя: миска, прес для цитрусових, вінчик, обробна дошка, ніж, велика миска, гриль сковородка

Дрібно наріжте кінзу і петрушку. Очистіть і поріжте цибулю. Почистіть і подрібніть часник. Сік лимона. Додайте в миску тахіні, лимонний сік, третину подрібненого часнику, половину нарізаної петрушки і нарізану кінзу. Приправте сіллю і перцем. Збийте і поступово додайте воду, поки шашличний соус не набуде густу текстуру. Відкладіть до подачі.

У велику миску покладіть фарш, нарізану цибулю, часник, що залишився, кмин, харчову соду, кедрові горіхи, петрушку, що залишилася, сіль.

Сформуйте м’ясну суміш в товсті рулетики, вставте палички кориці в шашлик і злегка натисніть, щоб утримати. Змажте олією і перекладіть на тарілку.

Нагрійте трохи рослинної олії на сковороді гриль на середньо вогні і обсмажте рулетики шашлику протягом 10 - 12 хвилин. Подавайте з зеленим тахіні і насолоджуйтесь!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий