Somat Logo

Запечена картопля

Інгредієнти
Порцій: 2

  • 2 картоплі
  • 30 г оливок
  • 30 г в'ялених помідорів (запечених в маслі)
  • 1 зелена цибуля
  • 1 ст. л. вершкового масло
  • 50 г сиру чеддер (тертий)
  • 30 г руколи
  • 1 ст. л. Крем-фреш
  • сіль
  • перець

Приладдя: форма для випікання, духовка, обробна дошка, ніж

Розігрійте духовку до 200°C. Розріжте навпіл оливки, злийте сушені помідори і наріжте зелену цибулю, потім відкладіть в сторону. Проткніть шкірку картоплі кілька разів виделкою і покладіть на деко. Випікайте протягом 40 хв або до м'якості.

Вийміть картоплю з духовки і зробіть проріз у верхній частині кожного. Зверху кожну картоплину змастіть маслом, розімніть виделкою, зверху покласти сир чеддер і знову розімніть.

Посоліть та поперчіть на смак. Зверху викладіть оливки, в'ялені помідори, нарізану зелену цибулю, рукколу і крем-фреш, а зверху посипте зеленою цибулею. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий