Somat Logo

Феттучіні Альфредо

Інгредієнти
Порцій: 4

  • 500 г феттукцину (свіжого)
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст.л петрушки
  • 80 г вершкового масла
  • 400 мл вершків
  • 150 г сиру пармезан
  • Сир пармезан для подачі
  • сіль
  • перець

Посуд: обробна дошка, ніж, невелика каструля, велика каструля, сито

Почис часник. Дрібно нарізати петрушку.

Розтопіть частину вершкового масла в каструлі на середньому вогні. Додайте часник і обсмажте приблизно. 1 хв. Перекладіть вершки в каструлю і приправте сіллю і перцем. Залиште на молому вогні приблизно на 3 хв. або поки трохи не загусне. Перемішайте. Додайте сир пармезан та зніміть кастрю з вогню.

Доведіть воду до кипіння. Додайте сіль і феттуцин і готуйте до отримання повного приготування. Злийте приготований феттуцин і додайте до вершкового соусу. Перемішйте. Поставте каструлю на вогонь, додайте нарізану петрушку і вершкове масло і знову перемішайте.

Додайте сіль і перець за смаком. Притрусіть звехру сиром пармезан. Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий