Somat Logo

Паста з каштанами та грибами

Інгредієнти
Порцій: 8

  • 500 г тальятелли
  • 300 г каштанів (очищених від шкарлупи)
  • 400 г грибів
  • 2 цибулини
  • 4 зелених цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 8 ст.л. оливкової олії
  • 500 мл вершків
  • 1 лимон (сік)
  • 50 г пармезану
  • сіль
  • перець
  • цибуля ріпчаста для гарніру

Приладдя: обробна дошка, ніж, велика кастрюля, сковорода, терка, цитрусовий прес, сито

Дрібно наріжте ріпчасту цибулю. Подрібніть цибулю і часник. Видаліть стебла та поріжте на чотири частини. Потім наріжте очищені каштани.

Додайте пасту у велику каструлю з підсоленою водою і варіть до готовності, згідно інструкцій на упаковці.

На сковороді на середньому або сильному вогні нагрійте оливкову олію. Додайте цибулю і часник і обсмажити до напівпрозорого. Потім додайте гриби і соте(метод приготування) приблизно 5 хв. Приправте за смаком сіллю. Додайте нарізаний каштан і варіть приблизно 3 хв.

Деглазуйте вершками і готуйте приблизно 4 хв. Дрібно натріть пармезан. Приправте за смаком сіллю, перцем і лимонним соком. Додайте пармезан і перемішайте.

Злийте макарони, перекладіть на сковороду і перемішайте. Подайте макарони прикрасивши зеленою цибулею. 

Приємного апетиту!

Боїтесь брудний посуд?  Не треба!

Післе закінчення приготування разом з #НАСОЛОДЖУЙСЯЖИТТЯМ вам не потрібно думати про брудний посуд. Somat видаляє навість застарілі забрудення такі, як жир, пригорілі частинки, тому ваш посуд знову як новий